2013年6月15日土曜日

First Internship 初、研修

世界一周、料理の旅、初めての研修、終了しました。

これは僕にとって、第一歩目であり、とても大切な研修でした。

その分僕の入っていた気合もかなりのものだったと思います。

At Border Grill in Los Angels

It was my first internship during my travel.
It was very important first step for my all over travelling.

何度も言っておりますが、メキシカンのお店でどうしても研修をしたかったのです。
メキシコでやるのが一番だったのですが、せっかく一年間英語を勉強したので、英語環境でメキシカンをどうしてもやりたかった。
そのために、メキシコからの移民が多い、アメリカの南側のメキシカンレストランにメールを送りまくった。送った数、100件以上。
LA Mexican restaurantみたいな感じで、地名だけ変えてグーグルで出てきたお店に無差別に送信した。
そして、唯一メールが返ってきたのがここ。

てか、いろんな人が、僕のために動いてくれているのに、どうしてこんなに困難を極めるのだろうか?
お金はいらなくて、純粋に勉強したいからやってるのに、なぜにそんなに見つけるのが難しい?

出発前は『入ったお店に聞けば100発100中だろ』って感じで余裕に考えていたのだが、蓋を開けてみたら、びっくり、100発1中だよ
しかもこれ、英語圏で

やばいよ、言語変われば難易度もっともっとあがるよ(´;ω;`)
たぶん1000発1中か、それ以下の可能性があるね。

こねが必要だ!!!!!!!!!

誰かコネある人、お願いします(>人<;)

ヨーロッパ(イギリスを除く)でコネのある方、是非協力してください。
情報はこちらへお願いします!!
お礼は一生懸命『ありがとうございます』って言いますw


I really wanted to internship at Mexican restaurant in the area where they speak English.
I thought the area in US which is located near the border with Mexico,like LA,Texas,New Mexico,etc.. would be great for me to internship,because they immigrate from Mexico,and there are many Mexican restaurants.
So I sent e-male to around 100 mails.
This restaurant was the only one which answered the e-mail to me.

Many my friends are working for me to find my internship but,it has been so difficult!!!

I don't know why people don't accept me to internship.

I always say I don't need money,I'm just really interested in all kinds of cuisine.

And what is worse,it was the area where they speak English.
It means in other area where they speak not English it's going to be very difficult to find my internship.

oh,my,,,

I need someone who has some influence to find my internship!!!!


Help me out!!!!!!!!!
Especially in Europe(except UK)
You can send here.


ということで

研修の内容に行きますかね

おっきなレストランで、料理人だけで30人くらいいる様子です。というのも、週七日営業で、なおかつ昼と夜でシフトが分かれているのも影響しております。
席数はざっと100席。別の場所で屋台みたいなのもやってて、その分の仕込みもある。そんな感じのレストランです。

So I'm starting to tell about my internship.
The restaurant was big one and,there are around 30 cooks.
The restaurant has a seating capacity of 100.




 こんな感じです。
ちなみに皆さん70%スペイン語を話しますwwwwww
だけど、僕の英語は70%理解してくれます。
バイリンガルもたくさんいて、通訳もしてくれるので、なんとかなります。
ま、スペイン語話す人は、すごくフレンドリーなので、あまり言葉の壁を感じさせませんでした。
これはありがたいですね。

In the kitchen.
By the way they speak Spanish 70%.
And they can understand my English 70%.
There were some bilingual,so I didn't have to worry about it.

 ユカタン、ポーク
バナナの葉っぱで豚肉をとまとやスパイスで作ったスープと野菜たちと一緒に蒸し煮にします。
良いアイデアですよね。葉っぱの香りが移るんだと思います(食ってないので想像w)

Yucatan Pork
They cook pork with special soup which includes tomato and spices wrapped in banana leaves.
It's good idea.The leaves bring pork flavor,I think(I haven't had,,,)


大量のグアカモーレとハラペにょ達
ちなみにこのぶっ潰しマシーン初めて使った。
材料をぶっ潰して、一瞬で、さいの目切りを完成させるという品物
玉ねぎもトマトも何でもやっちゃいますが、使用量が果てしなく多いので腕が疲れますw
玉ねぎは目が尋常じゃなく痛くなりますし、ハラペにょは目と鼻がすごく辛くなります。

So much guacamole and jalapenos
I never used this instrument.
It makes everything small dice in a second.
They use this every time for onions,jalapenos,tomatoes,whatever.



 大量の豆と戦う私。
100Lくらいだと思われる寸胴満タンに豆をゆがき、ハンドミキサーでぐちゃまぜにしちゃうのですが、ハンドミキサーが片手で収まりません、、、
重いし、熱いし、重労働です

Beans VS me
I think the pot is possible for 100L.
They fill and cook beans everyday.
The hand mixer is too big to use a hand.
heavy,hot,it was hard work for me.


今日はこのあたりで。感想等は次に回したいと思います。
てか前回の次回予告完全無視してますねw

I'm going to tell you about my impression and so on next time.
I totally ignored last preview of next installment. haha

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